PÅSKEUDSTILLING PÅ VILDMOSEPORTEN 13-14. april 2017 KL 10-16FMM-400pix

For 12. gang arrangerer Vildmoseporten påskeudstilling og der er sket meget siden den første udstilling, som fandt sted i kostalden med båse, grebning og fodergang, til udstillingen i den nyrenoverede Multisal på 270 m2.

14 dygtige udstillere udstiller deres produktioner og der er god plads til at gå rundt og beundre deres flotte stande. Kunstnerne befinder sig godt i den opvarmede bygning og mange får sig en hyggelig snak både med de besøgende og de andre udstillere

Udstillingen åbnes af folketingsmedlem:

Flemming Møller Mortensen, der er Sundhedsordfører og forebyggelsesordfører.
Tidligere formand for Kulturudvalget og Sundhedsudvalget.
Underholdningen sørger et jagthornsorkester for.

Kunstner - klik på navn eller billede for at se større billede

Billede 

CV 

Ulla Nørgård
Unika tørklæder - Unicascarf
ullanoerg@gmail.com
23484818

Ulla Nørgård lager 75-300pix

Jeg hedder Ulla Nørgaard og jeg startede med at filte tørklæder på gaze 2009.Det er efterhånden blevet til en hel del og med tiden har jeg udvidet mit område til også at omfatte andre beklædningsgenstande og tasker og skåle til opbevaring.Det sidste jeg har prøvet er kontaktprint, hvor man benytter naturens blade og grene til at danne mønster på det materiale man ønsker at bruge til fx tørklæder.Meget af mit tidligere filt kan findes på min hjemmeside  www.unikascarfs.dk, hvor jeg desuden har vist hvilke udstillinger jeg har deltaget i. På facebook er jeg oprettet som "Unika tørklæder" og her findes et billedgalleri over mit lager. 

Margit Andersen
Lædervarer - Læderværkstedet
Flarupvej 7 Ydby
7760 Hurup, Thy
laeder@tdcadsl.dk

www.laedervaerkstedet.dk

Margit-666-300pix

Jeg fremstiller håndlavede lædervarer.

Jeg bruger gerne andre naturmaterialer,
som ben, horn, rav, håndvævet- eller
filtet stof, til at give mine produkter et
særpræg.
Produkterne kan være: unikke tasker, bælter, 
smykker o.m.a.

I vinterhalvåret holder jeg weekendkurser

.

Jette Roed Helbo
Vestre Alle 10
7760 Hurup Thy
Tlf.: 97953202 - 30245702 
 
jette.helbo@mail.tele.dk

www.jetteroedhelbo.dk

Jette Helbo rød-grøn-300pix

Her er en lille omtale: Jeg designer strikkemodeller i både uld og silke, som kan købes som strikkekits. Det kan være forskellige former for sjaler, tørklæder, bluser og trøjer. Min hjemmeside er www.jetteroedhelbo.dk

Billedet viser en Dominovest

Alette Nørgård
Nordgaard Smykker
Alette Nørgaard
Skovfyrvej 2 Tornby
9850 Hirtshals

an-tc@hotmail.com

 Alette305pix

Mine smykker fremstilles primært af sterling sølv, og designes, formes, smedes, støbes, loddes samt overfladebehandles i mit lille værksted i Tornby, hvor gæster er velkomne – efter aftale.
Jeg vælger selv smykker efter mit humør: der er dage til "lidt, men godt" og der er andre dage til "stort og flot". Inspiration findes for mig mange steder – det kan være smukke ting jeg ser, det kan være at udfordre de håndværksmæssige metoder jeg anvender – og rigtig ofte vågner jeg om natten og tænker :" man kunne måske også ...." ret upraktisk, men ret effektivt �� 
Nogle kunder har "arvesølv" med, som de ikke længer bruger, men gerne vil have et mere tidssvarende smykke med en høj affektionsværdi -og så ideudvikler vi sammen – det er da fascinerende! 
For nogle få siden var jeg heldig, ved et tilfælde, at blive introduceret til sølvsmykkerne af en af vores lokale anerkendte smykkekunstnere – Karen Riis , som fortsat er min guide, mentor, master, læremester mv. 
Af udstillinger er listen ikke så lang, men jeg har deltaget på Lions Julemarked, Biersted Kreative Marked, Aabybro kunsthåndværkermarked, Astrup Kunstmesse, Jul på slottet/ Dronninglund Slot.

Jane Frost Jensen

janefrostjensen@gmail.com

Jane-0446-300pix

Mit navn er Jane Christiansen. Jeg er 55 år og jeg bor i Skalborg. Har leget med ler i mange år og elsker det. Det at man raku brænder og ikke altid ved hvordan det bliver, er lige spændene hver gang 
Farver også mine ting, det at blande farver, så der aldrig bliver to ting der er ens. 

Birgitte Arboe
Stationsvej 1 Biersted
9440 Aabybro
birgittearboe@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte arboe-01-300pix(1)

Jeg har de sidste ca. 15 år brugt det meste af min tid på at være kreativ. 

En trang til at udforske nye materialer, gør at jeg spænder vidt og har mange ting i gang samtidig.

Foruden maleriet, er skulpturer i fedtsten og trærødder det der optager mig for tiden.

Mine malerier er som oftest farverige og med mange figurer og inspirationen findes i hverdagens små pudsigheder .
Vh Birgitte Arboe 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torben Madsen
Hans Buchs Vej 13
9300 Sæby
29643388

hbvej13@9300net.dk 

 

 

 

 

Torben Madsen 02-300pix

 

Jeg har de sidste 6 år drejet i træ.
Jeg bruger mange timer hver dag ved drejebænken, hvor jeg fremstiller unikke ting i træ.
Jeg drejer mest i egetræ men supplerer med ask og mahogni.
Det giver glæde, at se hvad man kan få ud af et stykke træ.

 

 

 

Gerda Tranberg
Kunstnerisk bearbejdelse af drivtømmer

Gerda Tranberg
Værsted/galleri: Søparken 2
9440 Åbybro
Tlf. 20109107 gerdatranberg12@gmail.com
www.gerda-tranberg-galleri.dk
 

Gerda Tranberg 01-300pix

Drivtømmerkunst. Min udtryksform er kunstnerisk bearbejdelse af drivtømmer.Mange ture langs strand, fjord og bælt har fået mig til at sætte fokus på små og store stykker af træ, sten, ben m.m., som er formet og bearbejdet af naturen selv. Jeg inddrager disse, naturens egne kunstværker i mit kunstneriske arbejde for på den måde, at lade naturen selv komme til orde. Det er skønheden, livet, spillet og finurlighederne i disse genstande, jeg forsøger at frembringe og jeg ser det som min opgave at kombinere naturens egne former og farver med min fantasi og min kærlighed til naturen, dyr og mennesker.Kan dagens travle mennesker dvæle, forundres og glædes over naturens skønhed og finurligheder et kort øjeblik, - ja, så er mit mål nået. 

Britt Olsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt-Olsen-kop-300pix
Jeg laver kopper, kopper og flere kopper. Enkelte skåle og andet kan det dog også blive til. Det startede, da jeg ønskede mig noget mere rustikt service til vores lille restaurant, der ligger ca. 25 km. syd for århus på Kysing Strand. I forvejen laver vi næsten alt fra bunden. Da alle mine kopper er unikke giver det meget snak om hvad folk opfatter som deres yndlingskop. Der byttes i nogle selskaber kopper på kryds og tværs, og ønsker nogle at købe med hjem er det muligt.
Himmel & Hav, og alt fra planteverdenen  fylder meget i mit liv og er min daglige udsigt. Jeg forestiller mig det er derfor at de blå/grønne nuancer altid dominerer i mit glasurvalg. 
Mine skåle har oftest et meget organisk udtryk. Nogle laver jeg af det fantastiske ler, jeg kan finde nede på stranden. Jeg føler mig heldig når jeg bevæger mig op ad skrænten med min spand med det fineste helt lyse ler og tænker på hvordan jeg skal ælte og forme denne klump helt særlige natur.
 
 

Finn Riisager
Trækunstner
Erantisvej 11 Ø. Bjerregrav
8920 Randers NV
26624344

finnriisager@hotmail.com  

 

 

 

Finn Riisager-300pix

    

Beskrivelse af vor aktivitet på Ø. Bjerregrav centret.
Jeg har siden jeg siden 2005 været beskæftiget med forskellige aktiviteter på centeret, hvor vi fremstiller ting i træ og metal. Tingene sælger vi fra centret eller
fra forskellige udstillinger som Deres, for at skaffe penge til indkøb af materialer og maskiners vedligeholdelse. Centret er stillet til rådighed af Randers Kommune, som betaler el og varme. Rengøring af lokalerne skal vi selv klare. Med de penge vi har tjent igennem tiden har vi kunnet sponsorere penge til symaskiner til nogle damer,
som også har aktiviteter i centret.
Alle efterlønsmodtagere/pensionister kan benytte
centeret, der er åbent hver dag fra kl. 9-16
 

 

Britta Bruun Christensen
Raku
Friggsvej 20,
9700 Brønderslev

friggsvej20@yahoo.dk

Britta03-300pix

Mit navn er Britta Bruun Christensen. Jeg har arbejdet med ler i min fritid i ca 10 år. Raku har været min store interesse, det er altid spændende at se slutresultatet, da det kan være meget uforudsigeligt med rakubrænding. Det sidste år har jeg også forsøgt mig med stentøj. Alt kan "springe ud af " leret - krukker, høns, narrer, blomster.......

Anna Maria Kornum
am.kornum@mail.dk
Hjortdalsvej 121
9690 Fjerritslev
Tlf.: 98 21 70 48/40 33 98 42

AneMarieKornum01-305pix

Tegning og maling har altid interesseret mig meget.  I mit  voksne liv har der ikke været så meget tid til at dyrke det. Efter jeg er stoppet på arbejdsmarkedet, har jeg for alvor har taget det op igen.
Nu maler jeg, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg synes det er enormt spændende at sætte farver sammen. Jeg har ikke lagt mig fast på en bestemt genre, men synes det er sjovt at prøve kræfter med de forskellige. Jeg lader mig inspirere af dyr, mennesker og ikke mindst af den dejlige natur, som jeg er så heldig at bo midt i.

Jeg arbejder mest med akryl maling, men har også prøvet og prøver i olie.

Henny Nielsen
Thorup Strandvej 37
9690 Fjerritslev
Tlf 29632648
Stenskulpturer

 

Henny Nielsen 305pix

Jeg har det meste af mit liv boet i nærheden af havet og elsket den rå, smukke natur, vi har i Han Herred.
Jeg har altid lavet ting fra naturen og blandt andet samlet kønne sten.
I mange år har jeg gerne villet hugge sten, og da jeg stoppede efter mange år som organist, var det oplagt, at det var stenene, der fik min opmærksomhed.
Jeg arbejder i både natursten og granitblokke og har stor glæde af at finde det unikke frem ved stenene.
Da jeg bor så tæt ved havet, var det oplagt at lave nogle sten med fisk som motiver. Det førte til, at Oceanariet Nordsøen i Hirtshals i midten af 2013 rettede henvendelse til mig, om jeg ville udstille sten i Oceanariet, og jeg har haft sten deroppe lige siden.
Jeg har værksted og udstilling på min bopæl.

Marianne Gedde
Mobil 28722741
jmgedde@hotmail.com
Patchwork

Marianne Gedde-02-350pix
Jeg har på hobbybasis syet patchwork i mange år og finder glæde i at kombinere farver og mønstre. Sortimentet har udviklet sig gennem årene i form af alsidighed og anvendelse.
Det rummer pynt til forskellige højtider og praktiske ting ....eksempelvis væg- og babytæpper.
Facebook: ByBedstemor