PÅSKEUDSTILLING PÅ VILDMOSEPORTEN 13-14. april 2017 KL 10-16

For 12. gang arrangerer Vildmoseporten påskeudstilling og der er sket meget siden den første udstilling, som fandt sted i kostalden med båse, grebning, fodergang til udstillingen i den renoverede Multisal på 270 m2.

14 dygtige udstillere udstiller deres produktioner og der er god plads til at gå rundt og beundre deres flotte stande. Kunstnerne befinder sig godt i den opvarmede bygning og mange får sig en hyggelig snak både med de besøgende og de andre udstillere

Kunstnere og åbningstalere følger her efterhånden

Kunstner - klik på navn eller billede for at se større billede

Billede 

CV 

Ulla Nørgård Ulla Nørgård lager 75-300pix

Jeg hedder Ulla Nørgaard og jeg startede med at filte tørklæder på gaze 2009.Det er efterhånden blevet til en hel del og med tiden har jeg udvidet mit område til også at omfatte andre beklædningsgenstande og tasker og skåle til opbevaring.Det sidste jeg har prøvet er kontaktprint, hvor man benytter naturens blade og grene til at danne mønster på det materiale man ønsker at bruge til fx tørklæder.Meget af mit tidligere filt kan findes på min hjemmeside  www.unikascarfs.dk, hvor jeg desuden har vist hvilke udstillinger jeg har deltaget i. På facebook er jeg oprettet som "Unika tørklæder" og her findes et billedgalleri over mit lager. 

Margit Andersen Margit-666-300pix

Jeg fremstiller håndlavede lædervarer.

Jeg bruger gerne andre naturmaterialer,
som ben, horn, rav, håndvævet- eller
filtet stof, til at give mine produkter et
særpræg.
Produkterne kan være: unikke tasker, bælter, 
smykker o.m.a.

I vinterhalvåret holder jeg weekendkurser

.

Jette Roed Helbo Jette Helbo rød-grøn-300pix

Her er en lille omtale: Jeg designer strikkemodeller i både uld og silke, som kan købes som strikkekits. Det kan være forskellige former for sjaler, tørklæder, bluser og trøjer. Min hjemmeside er www.jetteroedhelbo.dk

Billedet viser en Dominovest

Alette Nørgård Norgard03-300pix(2)

Mine smykker fremstilles primært af sterling sølv, og designes, formes, smedes, støbes, loddes samt overfladebehandles i mit lille værksted i Tornby, hvor gæster er velkomne – efter aftale.
Jeg vælger selv smykker efter mit humør: der er dage til "lidt, men godt" og der er andre dage til "stort og flot". Inspiration findes for mig mange steder – det kan være smukke ting jeg ser, det kan være at udfordre de håndværksmæssige metoder jeg anvender – og rigtig ofte vågner jeg om natten og tænker :" man kunne måske også ...." ret upraktisk, men ret effektivt �� 
Herudover sker det ofte at kunderne gerne vil have et personligt præget smykke, så de har ønsker og ideer til udseende af smykket. Nogle kunder har "arvesølv" med, som de ikke længer bruger, men gerne vil have et mere tidssvarende smykke med en høj affektionsværdi -og så ideudvikler vi sammen – det er da fascinerende! 
Jeg har i mange år været kreativ på hjemmefronten og indenfor mange områder, men for nogle få siden var jeg heldig, ved et tilfælde, at blive introduceret til sølvsmykkerne af en af vores lokale anerkendte smykkekunstnere – Karen Riis , som fortsat er min guide, mentor, master, læremester mv. 
Af udstillinger er listen ikke så lang, men jeg har deltaget på Lions Julemarked, Biersted Kreative Marked, Aabybro kunsthåndværkermarked, Astrup Kunstmesse, Jul på slottet/ Dronninglund Slot.

Jane Frost Jensen

 Birgitte Arboe
Stationsvej 1 Biersted
9440 Aabybro
birgittearboe@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte arboe-01-300pix(1)

Jeg har de sidste ca. 15 år brugt det meste af min tid på at være kreativ. 

En trang til at udforske nye materialer, gør at jeg spænder vidt og har mange ting i gang samtidig.

Foruden maleriet, er skulpturer i fedtsten og trærødder det der optager mig for tiden.

Mine malerier er som oftest farverige og med mange figurer og inspirationen findes i hverdagens små pudsigheder .
Vh Birgitte Arboe 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torben Madsen

 

 

 

 

 

 

Torben Madsen 02-300pix

Jeg har de sidste 6 år drejet i træ.
Jeg bruger mange timer hver dag ved drejebænken, hvor jeg fremstiller unikke ting i træ.
Jeg drejer mest i egetræ men supplerer med ask og mahogni.
Det giver glæde, at se hvad man kan få ud af et stykke træ.

 

 

 

Gerda Tranberg

Gerda Tranberg
Værsted/galleri: Søparken 2
9440 Åbybro
Tlf. 20109107 gerdatranberg12@gmail.com
www.gerda-tranberg-galleri.dk


 

Gerda Tranberg 01-300pix

Drivtømmerkunst. Min udtryksform er kunstnerisk bearbejdelse af drivtømmer.Mange ture langs strand, fjord og bælt har fået mig til at sætte fokus på små og store stykker af træ, sten, ben m.m., som er formet og bearbejdet af naturen selv. Jeg inddrager disse, naturens egne kunstværker i mit kunstneriske arbejde for på den måde, at lade naturen selv komme til orde. Det er skønheden, livet, spillet og finurlighederne i disse genstande, jeg forsøger at frembringe og jeg ser det som min opgave at kombinere naturens egne former og farver med min fantasi og min kærlighed til naturen, dyr og mennesker.Kan dagens travle mennesker dvæle, forundres og glædes over naturens skønhed og finurligheder et kort øjeblik, - ja, så er mit mål nået. 

Britt Olsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt-Olsen-300pix
Jeg laver kopper, kopper og flere kopper. Enkelte skåle og andet kan det dog også blive til. Det startede, da jeg ønskede mig noget mere rustikt service til vores lille restaurant, der ligger ca. 25 km. syd for århus på Kysing Strand. I forvejen laver vi næsten alt fra bunden. Da alle mine kopper er unikke giver det meget snak om hvad folk opfatter som deres yndlingskop. Der byttes i nogle selskaber kopper på kryds og tværs, og ønsker nogle at købe med hjem er det muligt.
Himmel & Hav, og alt fra planteverdenen  fylder meget i mit liv og er min daglige udsigt. Jeg forestiller mig det er derfor at de blå/grønne nuancer altid dominerer i mit glasurvalg. 
Mine skåle har oftest et meget organisk udtryk. Nogle laver jeg af det fantastiske ler, jeg kan finde nede på stranden. Jeg føler mig heldig når jeg bevæger mig op ad skrænten med min spand med det fineste helt lyse ler og tænker på hvordan jeg skal ælte og forme denne klump helt særlige natur.
 
 

Finn Riisager
Trækunstner
Erantisvej 11 Ø. Bjerregrav
8920 Randers NV
26624344

finnriisager@hotmail.com

Britta Bruun Christensen
Raku
Friggsvej 20,
9700 Brønderslev

friggsvej20@yahoo.dk

Britta03-300pix

Mit navn er Britta Bruun Christensen. Jeg har arbejdet med ler i min fritid i ca 10 år. Raku har været min store interesse, det er altid spændende at se slutresultatet, da det kan være meget uforudsigeligt med rakubrænding. Det sidste år har jeg også forsøgt mig med stentøj �� Alt kan "springe ud af " leret - krukker, høns, narrer, blomster.......

UDSTILLERE - 2016

1. Torben Madsen
Trækunstner

Hans Buchs Vej 13
9300 Sæby
hbvej13@9300net.dk
Tlf 60731481

Torben Madsen-310pix

Hermed et lille udsnit af de ting jeg fremstiller i træ.

Da jeg for 5 år siden stoppede på mit job som værkfører i typehus firma investerede jeg i en drejebænk, det har så grebet om sig, jeg bruger enormt mange timer i værkstedet med at fremstille salgbare ting i træ.
Glæder mig meget til udstilling i påsken i Vildmosen

2. Hanne Tjell Larsen
Genbrugsting fremstillet af traktorslanger m.m.
Idrætsvej 8 Biersted
9440 Aabybro
Tlf 61319866
hannetjell@msn.com

Hanne Tjell 310pix Jeg fremstiller tasker og kurve af brugte traktorslanger og smykker af brugte cykelslanger. Tingene er dekoreret med genbrugsmaterialer og ting fra naturen som f.eks. træ og østersskaller
3. Jane Bundgård Christensen
Keramik

Sportsvænget 16 Biersted
9440 Aabybro
98268951
janechristensen.jane@jubii.dk
Jane Christensen-310pix

Jeg fremstiller keramik på hobbybasis i stentøjsler, som bliver glasurbrændt. Jeg RAKU-brænder også en del af min ting ved ild og vand, som foregår ude i det fri.
Mine ideèr får jeg fra naturen, ting jeg ser, og hvad der ellers kommer ud af mine tanker og  hænder.
Jeg har lavet keramik i 3-4 år.

 

4. Birgitte Læssøe Arboe
Maleri og skulptur

Stationsvej 1 Biersted
9440 Aabybro
61658489
birgittearboe@gmail.com

 

Birgitte Arboe_123951-310

Jeg har malet siden 2003. Inspiration og motiv hentes som regel i nærmiljøet ,hvor en samtale ,en bevægelse ,en farve eller form , kan sætte fantasien i gang. Mine malerier er ofte farverige og med mange figurer.

Jeg laver sorte skulpturer i cement, som kan bruges ude og inde. Som noget nyt er jeg begyndt at arbejde med fedtsten og trærødder .Håber at nogle af mine figurer kan skabe lidt nysgerrighed og glæde. 

 

5. Kirsten Olesen
Glaskunst

Svanelundsvej 40
9800 Hjørring
27592941
kirstenolesen@has.dk

Kirsten Olesen-310pix(1)

Glaskunstner  Kirsten Olesen
Kirsten Olesen er fra Hjørring, og hun er blevet kendt for sin fine glaskunst  
Hun er inspireret af Færøerne og har altid været interesseret i de små nordatlantiske øer og fortællingerne om det barske liv ved havet og fuglefjeldene.  Hun har senere fået øjnene op for den helt specielt stærke kunst, der udfolder sig på baggrund af de ekstreme livsvilkår på øerne.
Kirsten Olesens glas bøjer sig til fuglefjelde og færøhuse. 
Ud over at arbejde med billeder og relieffer i glas laver hun også ovnformede ting og afprøver mange indfald i glasset.

6. Anne Marie Steffensen
Maleri
Bakkevænget 19
9000 Aalborg
20579456
steffens@stofanet.dk

 

Anne Marie Steffensen

Jeg har malet billeder siden jeg var ung, men først da jeg blev over 60 har jeg brugt meget tid på min hobby. Inspirationen finder jeg først og fremmest i naturens væsener, især fugle og dyr, men også træer og blomster, som jeg elsker at studere i deres rette element.  En rejse til Grønland for en del år siden har inspireret til en række billeder.
Oplevelser i Store Vildmose har primært givet inspiration til denne ophængning både for Dorte  og mig. 

 

7. Dorte Kjul
Tæpper

Mågevej 26
9000 Aalborg
www.dktaepper.dk
dortekjul@get2net.dk

 

Dorthe Kjul -310pix

Kludetæpper har optaget mig lige fra da jeg som voksen kom til Norge og Sverige og så tæpperne som en del af den nordiske tradition. Da jeg senere kom til Finland og så, at de her endnu havde en levende tradition, tænkte jeg, at det måtte da kunne lade sig gøre at tage traditionen op også her i Danmark.
Siden har jeg vævet tæpper og bliver stadig overrasket over, at tæpperne blir nye og forandrer sig med tiden, med oplevelser i naturen, med oplevelser i mig og med inspiration fra andre mennesker.
Men min inspiration kommer mest fra naturen- lige fra små smykkesten til et vesterhavslandskab. Så der er mange tæpper, der endnu ikke er vævet.

8.Helle Thorhauge
Pilefletter

Degnevænget 20
9460 Brovst
30502464
thorhauge9460@gmail.com

Helle Thorhauge 01-310pix

Pilefletter Helle Thorhauge Gl. Brovst.

Er selvlært pilefletter igennem små 15 år.

Pilen er som balsam for sjælen, og det er for mig en gave at kunne få lov til at bearbejde dette smukke materiale – til store som små ting -  til glæde og gavn for mangeJ

9. Joan Odgård Keramik
Krukkeriet
Hesselskovvej 3 Frederiksdal
8620 Kjellerup
61278822
krukkeriet@live.dk
http://www.krukkeriet-silkeborg.dk

 

Joan Odgård-310pix Jeg fremstiller kopper, kander, skåle, krukker m.m. af blåler. Jeg dekorerer med lerfarver/begitninger og glaserer med klar glasur. Disse materialer er traditionelle og rækker tilbage i tid som husgeråd. Mit keramik bærer håndværkets præg og har personlighed og kan bringe skønhed ind i din hverdag. Mit keramik tåler opvaskemaskine og mikroovn.

10. Edvard Hundevad
Stenkunst

Knøsgaard
Estrupvej 58
9530 Støvring
98385345 & 30357038
Edvard@hundevad.dk

 

Edvard Hundevad01-310pix

Min baggrund
Jeg er bosiddende i det naturskønne område, Estrup ved Støvring.
Jeg er opvokset i Nr. Tranders, fik meget tidlig stor interesse i naturen og med tegning, maling og keramik. Senere arbejdede jeg med billedskæring, udsmykning af museer og kirker i Nordjylland..
 

11. Sussi B. Mikkelsen & Ida Rasmussen
Filtning
27211618
Sussi-Ida-01-310pix

Vi filter på baggrund af naturmaterialerne silke og uld og fremstiller veste, jakker, bluser, tørklæder, sjaler, huer , tehætter m.m.

12. Inga Nissen
Maleri - sølvsmykker - relieffer
St. Blichersvej 41
ingasign@10mb.dk

Inga Nissen-310pix

Har gennem hele mit liv arbejdet kreativt, såvel i mit virke som dekoratør og indretningskonsulent, som i min fritid.
Har gennem årene udtrykt min kreativitet via maleri, ler, glaskunst og de senere år i særdeleshed arbejdet med sølv og kobber til unika smykker.

13. Jens Mikkelsen
Knivmager
Bistrupvej 9
9800 Hjørring
51297467
jm@knives.dk

 

Jens Mikkelsen-310 pix

”Det at lave en kniv er ikke svært, men at lave en kniv som er harmonisk, se´ værdig  og som lægger godt i hånden, det er en svær øvelse. 
Jeg har lavet knive siden 1996, jeg bruger smedet og slebne klinger, som jeg køber af danske og svenske smede, skæfte materialet er mest horn, tænder og eksotisk træ, men der er også træ fra Danmark, nogle af materialerne er stabiliseret. 
Jeg er medlem af Dansk og Svensk knivforening, og jeg er også medlem af Vendsyssel knivmagerlaug.
Jeg er en årgang 1962, født og  opvokset i Hjørring, og bor stadig i Hjørring al min fri tid gå til mine to store passioner, nemlig at fotografere naturen, og det at lave knive.
Min hjemmeside er www.knives.dk”

14. Elin Sonne
Glaskunstner

Gøttrupvej 45, Broløs
9550 Mariager
50927315 & 98927184
sonneargus@mail.dk
www.sonnes-galleri.dk 

 


 

Elin Sonne-310pix

Mit glas: Glasset er utroligt spændende at arbejde med, men også vanskeligt, da ovntemperaturen er helt afgørende for et godt resultat. Det jeg arbejder med kaldes koldglas. I modsætning til pustet glas arbejder man her i det kolde flade glas, som dekoreres på forskellig vis og derefter lægges på en form og varmes op til det falder ned i formen.